دانلود مقاله و پروژه مهندسی برق با فرمت ورد

دانلود پروژه برق درباره کلرانس (CLEARANCE) در خطوط هوایی و پست های فشار قوی


مقاله ورد در مورد کلرانس (CLEARANCE) در خطوط هوایی و پست های فشار قوی


برای خرید آنلاین این پروژه کلیک کنید :


توضیحات مقاله ای که میخام بخرم 

وبسایت مکاله اقدام به ارائه پروژه ای با فرمت ورد، برای رشته مهندسی برق و الکترونیک، با عنوان کلرانس (CLEARANCE) در خطوط هوایی و پست های فشار قوی ، نموده است. برای آشنایی بیشتر با این پروژه میتوانید ابتدا خلاصه آن را از لینک زیر دانلود نموده و پس از حصول اطمینان و با در دست داشتن کارت عابر بانک + رمز دوم (رمز اینترنتی) مقاله را خریداری و بلافاصه دانلود نمایید. 


لینک دانلود رایگان بخشی از این مقاله :

برای دانلود رایگان خلاصه مقاله کلرانس (CLEARANCE) در خطوط هوایی و پست های فشار قوی، اینجا کلیک کنید


مشخصات این مقاله :

عنوان: کلرانس (CLEARANCE) در خطوط هوایی و پست های فشار قوی

فرمت: ورد (قابل ویرایش)

تعداد صفحات: 90 (فونت 14)

منابع و ماخذ: دارد

شماره پروژه: 109


 عکسی از پروژه :


 

 فهرست مطالب :

فصل اول : معر في دفتر استاندارد وزارت نيرو
فصل دوم: فواصل مجاز در طول خط (بدون در  نظر گرفتن ولتاژ)
فصل سوم : فواصل الکتريکي استاندارد در طول خط
فصل چهارم   : مرور سطح عايق در تجهزات  استاندارد  IEC
فصل پنجم : رعايت فواصل الکتيريکي  در پستهاي فشار قوي
فصل ششم  : نرم افزار طراحي و Clearance  استاندارد در خط
تعاريف واژه ها
منابع


چکیده و مقدمه :

 علت انتخاب موضوع پروژه خود به اين نام اين بوده است كه به علت زياد بود انواع كابلها در سطح شهرهاي مختلف و رعايت نشدن بعضي از استاندارد هاي فواصل در طول اين كابل ها و بروز حوادث مختلف( از قبيل پاره شدن خطوط و اختشاش در فازها به علت وجود ميدانهاي اضافي در يك فاز كه در فصل هاي بعد به آن خواهيم پرداخت  )  به علت رعايت نكردن اين استاندارد ها اينجانب را به آن داشت كه با تحقيق و جستجو در كتابها و سايتهاي مختلف تا بتوانم پروژه خود را به پايان برسانم که اين مطلب را به عنوان هدف اين پروژه انتخاب کرده ام.

چشم انداز کلي اين پروژه :
قابل ذکر است که در اين پروژه دو استاندارد کلي به کار برده شده ، اولين استاندارد مربوط به استاندارد بين المللي ايمني برق است با نام  NESC (National Electrical Safty Code) که به ايمني برق و همچنين به فواصل استاندارد الکتريکي در شهرها و روستا ها مي پردازد و استاندارد دومي بيشتر استاندارد بين المللي مهندسي با نام IEC (International Electrotechnical commission که استاندارد هاي مهندسي برق بوده و براي افزايش بازدهي در خط مهم مي باشد .  البته استاندارد IEEE هم يک استاندارد بين المللي بوده و مخفف Institute Of Electrical And Electronical Engineering , Inc  است که در برخي موارد در متن از آن استاندارد هم غافل نبوده ايم .
فصل آخر اين کتاب به نرم افزار PLS_CADD و PLS_CADD/LITE اختصاص داده شده است که بيشتر به استاندارد هاي موجود در خط با انواع استاندارد هاي IEC , IEEE مي باشد

– فاصله بين دو خط و بين دو فاز هم براي مسائل ايمني و هم براي ولتاژ برقي كه به وسايل برقي مي رسد بايد مورد توجه باشد به يك نمونه از اين تداخل در شكل  زير توجه كنيد :

شكل ولتاژ به صورت سينوسي  – شكل ولتاژ همراه با هارمونيك

اگر ولتاژ همراه با هارمونيك باشد در وسايل برقي تبديل به حرارت شده و آسيب جدي به سيم پيچي ها ميزند . و وسايل الكترونيكي كه خود حساس به حرارت هستند هم به سادگي  آسيب قرار مي بينند .


بخشی از این مقاله :

مقدمه فصل اول :
در اين فصل راجع به دفتري  مي پردازيم که وظيفه آن جمع آوري و تاييد استاندارد ها است و لزوم وجود چنين دفتري آن است که  تمام توليد کنندگان داخلي قانونمند بوده و براي رقابت با مشابه خارجي بتوانند تفاوت قابل توجهي را داشته باشد و همچنين توليدات ساخت داخل با در شرايط اقليمي مختلف  سازگاري داشته و بتواند سيستم بهينه شده اي را در داخل بوجود آورد . پس وجود چنين دفتري براي تدوين استانداردها و معيارهاي فني مناسب و مورد نياز صنعت  برق در زمينه توليد ، توزيع  ، انتقال و بخش عمومي جهت استفاده بهينه از تجهيزات موجود هم لازم و ضروري مي باشد . اين دفتر که  در امورد برق وزارت نيرو به دفتر استاندارد هاي معاونت تحقيقات و تکنولوژي شرکت توانير و همکاري متخصصين و کارشناسان خبره در شرکتهاي برق منطقه اي و مهندسين مشاور محول گرديده است .

تاريخچه تدوين استاندارد در ايران :
تدوين استاندارد صنعت برق در  ايران سابقه 36 ساله دارد .  و در حال حاضر با بيش از 350 جلد از استاندارد ها و 250 مورد در دست اقدام ، فعاليتها به جهت ملي نمودن آن ادامه دارد .

شرح وظايف دفتر استاندارد :
–    تعيين ، تدوين و نشر استانداردهاي صنعت برق ايران
–    ترويج استاندارد هاي صنعت برق و فرهنگ رعايت استانداردها
–    کسب اطمينان از کنترل کيفي کالاهاي خريداري شده مشمول استانداردها به منظور جلوگيري از بکارگيري کالاهاي نامرغوب .
–    نظارت بر انجام آزمايشلت و تطبيق نمونه کالا با استانداردهاي مربوطه توسط واحد ذيربط ، اعلام مشخصات و اظهار نظر مقايسه اي و صدور گواهينامه هاي لازم آزمايشگاههاي ذيصلاح .
–    تعيين و معرفي آزمايشات مرجع به منظور تنظيم (کاليبره کردن) وسايل سنجش آزمايشگاههاي ذيصلاح .
–    تدوين و نشر (استاندارد) آئين نامه ، دستورالعملها (روشها)مقررات ، فهرست آحاد بها و آناليز قيمتهاي بخش توليد و تزيع و انتقال و بخش هاي عمومي (اداري ، مالي ، پشتيباني ، ستادي ) .
–    انجام پروژه هاي لازم در زمينه هاي استاندارد .
–    برگذاري همايشهاي تخصصي لازم در زمينه استاندارد .
–    برگزاري همايش هاي تخصصي لازم در زمينه استاندارد .
–    پيشنهاد مکانيزم مناسب جهت نشر استاندارد هاي صنعت برق در شرکتهاي تابعه.

نکات بالا شرحي بر وظايف اين دفتر بوده  . اکنون بايد بدانيم که يک استاندارد در صنعت برق ايران براي گذراندن مراحل بين تدوين تا رعايت بايد چه مراحلي را طي کند .

استاندارد در صنعت برق ايران از تدوين تا رعايت :
به منظور اطمينان از کارائي کالاها و رسيدن به مشخصات قابل قبول فني و همچنين تنوع زدائي تجهيزات در اين صنعت و در نهايت حاصل کردن اطمينان براي مصرف کننده از لحاظ ايمني و…و ساير ويژگيهاي ديگر است .پس طراح هم براي رقابت در بازار نسبت به کالاهي خارجي ناگزير به استفاده از اين استانداردها مي باشد . پس هم طراح خود  را ملزم به رعايت اين استاندارد مي داند و مجبور به رعايت اين استاندارد در طراحي کالاي خود مي باشد .

روشهاي تدوين استاندارد در صنعت برق ايران :
الف -اولويتها :
در ابتداي هر سال طي جلساتي با شرکت برق منطقه اي ، توزيع و توليد و نياز هاي ضروري هر سال در بخشهاي توليد انتقال ، توزيع و فوق توزيع و بخش عمومي مشخص و بر اساس آن اولويتها جهت تدوين استانداردها پس از جمع بندي نقطه نظراتت بعمل مي آيد .
ب- شرح خدمات :
در ابتدا پس از مشخص شدن عنوانت استاندارد اقدام به تهيه شرح خدمات مي گردد . شرح خدمات تهيه شده جهت تکميل و دريافت نظرات جديد به کليه شرکتهاي برق منطقه اي ،
توزيع و توليد با توجه به عنوان استاندارد صورت شرح خدمات جامع جهت مراحل بعدي که عقد قرارداد  مي باشد ارسال مي گردد .
ج- قرداد  :
در اين مرحله پس از بررسي با توجه به تجربه کاري ، محقق پروژه انتخاب و اقدام به عقد قرار داد مي گردد .

د- تهيه استاندارد :
پس از عقد قرار داد محقق شروع به تهيه پيش نويسها ي مربوطه مطابق با اصول خواسته شده را مي نمايد . پيش نويسهاي  تهيه شده پس از تکثير جهت بررسي و اظهار نظر به شرکت برق منطقه اي ….. ، توزيع و توليد يا ديگر متخصصين ارسال مي گردد .  موضوع پس از آن در جلسه اي جهت جمع بندي نقطه نظرات به بحث و بررسي گذاشته مي شود که نتيجه آن جلسات پس از لحاظ نمودن نقطه نظرات بصورت کتابچه استاندارد و با امضاء مقام وزارت نيرو جهت اجرا ابلاغ مي گردد.


 توجه :

این مقاله به صورت کامل و با فرمت ورد (با قابلیت ویرایش) آماده خرید اینترنتی و دانلود آنی میباشد.


 


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا