دانلود پروژه گیاه دارویی انغوزه Reviewed by Momizat on . مقاله ورد در مورد گیاه دارویی انغوزه برای خرید آنلاین این پروژه کلیک کنید : [purchase_link id="12206" style="button" color="green" text="خرید آنلاین و دانلود مق مقاله ورد در مورد گیاه دارویی انغوزه برای خرید آنلاین این پروژه کلیک کنید : [purchase_link id="12206" style="button" color="green" text="خرید آنلاین و دانلود مق Rating: 0

دانلود پروژه گیاه دارویی انغوزه


مقاله ورد در مورد گیاه دارویی انغوزه


برای خرید آنلاین این پروژه کلیک کنید :



توضیحات مقاله ای که میخام بخرم 

وبسایت مکاله اقدام به ارائه پروژه ای با فرمت ورد، برای رشته پزشکی، با عنوان گیاه دارویی انغوزه ، نموده است. برای آشنایی بیشتر با این پروژه میتوانید ابتدا خلاصه آن را از لینک زیر دانلود نموده و پس از حصول اطمینان و با در دست داشتن کارت عابر بانک + رمز دوم (رمز اینترنتی) مقاله را خریداری و بلافاصه دانلود نمایید. 


لینک دانلود رایگان بخشی از این مقاله :

برای دانلود رایگان خلاصه مقاله گیاه دارویی انغوزه ، اینجا کلیک کنید


مشخصات این مقاله :

عنوان: گیاه دارویی انغوزه

فرمت: ورد (قابل ویرایش)

تعداد صفحات: ۳۲ صفحه (فونت ۱۴)

منابع و ماخذ: دارد

شماره پروژه: ۲۰۰۸


 عکسی از پروژه : داروی انغوزه


 

 فهرست مطالب :

پیشگفتار ۴
مقدمه ۵
معرفی گیاه ۶
مشخصات مورفولوژی ۶
معرفی، محل رويش گیاه ۷
نياز هاي اکولوژيکي ۸
دوره رشد و خواب گیاه ۹
تکثیر آنغوزه ۹
کاشت بذر ۹
ترکیبات شیمیایی ۱۰
مشخصات انغوزه ۱۲
انواع شیره انغوزه ۱۲
روشهای شناسایی انغوزه ۱۳
شناسایی الئوگوم رزین گیاه(شیرابه) ۱۵
اسانس انغوزه ۱۶
ویژگی فیزیکی و شیمیایی اسانس آنغوزه ۱۶
گونه های مختلف انغوزه ۱۷
فارماکولوژی و موارد مصرف ۱۸
مراحل بهره برداری ۲۱
روشهای تیغ زنی مورد مطالعه ۲۴
طرح آمار و نمونه گیری ۲۴
نتایج ۲۵
اثر روشهای تیغ زنی بر عملکرد شیره ۲۵
اثر روشهای تیغ زنی بر بقای گیاه ۲۶
بررسی طرحهای تحقیقاتی ۲۷
حفظ رویشگاه ۲۹
منابع ۳۱

 


چکیده و مقدمه :

در اين تحقيق يکي از گياهان مرتعي ايران با نام علمي Ferula assa-Foetida مورد بررسي قرار گرقته که ارزش علوفه اي چنداني ندارد ولي اهمّيت آن به سبب وجود ماده اي است که از آن استخراج مي شود . اين مادّه مصرف دارويي ، صنعتي و ارزش اقتصادي فراواني براي روستائيان و صادر کنندگان دارد . اين مادّه يکي از فرآورده هاي جنبي مرتع به حساب مي آيد . اگر چه اين مادّه از نظر وزني قابل توجّه نيست ، ولي ارزش اقتصادي فراواني دارد و منبع درآمد با ارزشي براي روستائيان و صادرکنندگان به شمار مي رود.
گياه آنغوزه از ارزش اقتصادي بالايي برخوردار است و از شيرابة آن بيش از ‪ ۶۰۰نوع دارو و ‪۶۰ نوع علف كش به دست مي‌آيد با كاشت گياه آنغوزه مي‌توان درآمدي معادل يك دوم درآمد حاصل از نفت را بدست‌آورد و هر كيلوگرم از اين گياه در بازار كشورهاي عربي حاشية خليج فارس به قيمت ‪ ۶۶ دلار به فروش مي‌رسد.‬‬‬
گياه دارويي آنغوزه پس از هفت سال گل مي‌دهد كه از هر هكتار آن، بين ‪ ۷۰تا ‪ ۱۰۰كيلو صمغ به دست مي‌آيد.‬‬
لازم به ذکر است که اين گياه اولين بار درسال ۱۶۷۸ ميلادي ، توسط شخصي به نام کامفر از اهالي لارستان فارس شناسايي شد. کامفر با به کار گرفتن تعدادي بهره بردار بومي ، اقدام به بهره برداري آنغوزه در اين منطقه نمود . وي پايه گذار روش تيغ زدن سنتي ( برش عرضي) در ايران مي باشد


بخشی از این مقاله :

شناسايي الئوگم رزين گياه (شيرابه):
مرحلة اولية اين بررسي و شناسايي ، خشک نمودن شيرابه گياه با نمونه مي باشد ،که دو هدف را به دنبال دارد:
۱- جلوگيري از کپک زدن و عمل آنزيم ها و باکتريها و تغييرات شيميايي و سهولت خرد شدن گياه براي استخراج مواد متشکله آن.
۲- نگه داري و خشک کردن گياه جهت عرضه به بازار تجارت.
روشهاي خشک نمودن شيرابه:
۱- هواي آزاد(سايه)
۲- حرارت مصنوعي
۳- حرارت پائين
۴- استابيلراسيون (جهت متوقّف کردن عمل آنزيم ها )
۵- استفاده از اشعة ماوراء بنفش و جريان الکتريکي با فرکانس قوي
۶- استفاده از اشعة مادون قرمز .
بعد از خشک کردن کامل شيرابه توسط آسياب به صورت پودر در آمده و سطح تماس بيشتري با حلّال مربوطه پيدا مي کند.

اسانس آنغوزه
آنغوزه داراي ۳ تا ۲۰ درصد اسانس است که مايعي صاف بي رنگ و يا به رنگ زرد روشن و يا قهو ه اي با بوي سير و نفرت انگيز است . وزن مخصوص آن در گرماي ۱۵ درجه بين ۹۱۵/۰ و ۹۳۸/۰ مي باشد . اين اسانس در مقابل هوا به سرعت اکسيده مي شود و شامل دونوع ترپن ، پنين ويك سزكوئي ترپن با بوي لاواند وتركيبات گوگرد داري است كه ۶۵ درصد آن را تشكيل مي دهند. بوي متعفن اسانس آنغوزه در اثر وجود تر کيب هاي سولفوره (به طور عمده دي سولفيد ) در آن است که بيش از ۵ درصد اسانس را تشکيل مي دهد . به همين علت به آن مدفوع شيطان مي گويند . اين ترکيب ها در اثر اکسيدا سيون تبديل به سزکويي تر پن مي شود که بوي آن شبيه اسطوخودوس است .اسانس آنغوزه با روش تقطير با بخار آب بدست مي آيد .



 توجه :

این مقاله به صورت کامل و با فرمت ورد (با قابلیت ویرایش) آماده خرید اینترنتی و دانلود آنی میباشد.




ارسال یک دیدگاه

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مکاله می باشد و هرگونه کپی برداری از آن ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد. طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا