دانلود پروژه مقایسه میزان برداشت محصولات کشاورزی در برابر میزان تغزیه Reviewed by Momizat on . دانلود مقاله ورد در مورد مقایسه میزان برداشت محصولات کشاورزی در برابر میزان تغزیه برای خرید آنلاین این پروژه کلیک کنید : [purchase_link id="8202" style="button" دانلود مقاله ورد در مورد مقایسه میزان برداشت محصولات کشاورزی در برابر میزان تغزیه برای خرید آنلاین این پروژه کلیک کنید : [purchase_link id="8202" style="button" Rating: 0

دانلود پروژه مقایسه میزان برداشت محصولات کشاورزی در برابر میزان تغزیه

دانلود پروژه مقایسه میزان برداشت محصولات کشاورزی در برابر میزان تغزیه

دانلود مقاله ورد در مورد مقایسه میزان برداشت محصولات کشاورزی در برابر میزان تغزیه


برای خرید آنلاین این پروژه کلیک کنید :



توضیحات این مقاله

وبسایت مکاله اقدام به ارائه پروژه ای با فرمت ورد، برای رشته های کشاورزی، صنایع غذایی و امور زراعی و باغی ، با عنوان مقایسه میزان برداشت محصولات کشاورزی در برابر میزان تغزیه، نموده است. برای آشنایی بیشتر با این پروژه میتوانید ابتدا خلاصه آن را از لینک زیر دانلود نموده و پس از حصول اطمینان و با در دست داشتن کارت عابر بانک + رمز دوم (رمز اینترنتی) مقاله را خریداری و بلافاصه دانلود نمایید. 


دانلود رایگان بخشی از این مقاله :

برای دانلود رایگان خلاصه مقاله مقایسه میزان برداشت محصولات کشاورزی در برابر میزان تغزیه، اینجا کلیک کنید


مشخصات این مقاله :

عنوان:مقایسه میزان برداشت محصولات کشاورزی در برابر میزان تغزیه

فرمت: ورد (تایپ شده با قابلیت ویرایش)

تعداد صفحات: ۱۴ (فونت ۱۴)

منابع و ماخذ: ندارد

شماره پروژه: w2057


 

 فهرست مطالب :

چکیده
مقدمه
رقابت بین زنجیره های عرضه خوراک و غذا
قیمت پایین ماهی کولی   ساحلی برای مصرف مستقیم نسبت به خوراک ماهی و  قدرت چانه زنی و معامله پایین ماهی گیران خرده پا
آیا زنجیره های کالای جهانی FMFO تحت تسلط تولید کننده هستند یا خریدار؟
تعادل بین زنجیره های مختلف عرضه
نتیجه گیری


چکیده و مقدمه :

 چکیده
کشور پرو صادر کننده برتر خوراک ماهی  و روغن ماهی (FMFO)در دنیا بوده و به ترتیب تولید کننده  نیمی از خوراک ماهی در جهان و سومین تولید کننده روغن ماهی به شمار می رود. آنکوتا((Engraulis ringens))(ماهی کولی) تقریبا منحصرا برای تولید FMFO استفاده می شود علی رغم این که هدف سیاست غذای ملی در جهت مصرف مستقیم این گونه ارزان توسط انسان می باشد. این شگفت اانگیز است که در کشوری که سوء تغذیه و کمبود کالری از مشکلات اساسی می باشند و گریبان گیر ملت هستند، یک ماهی ارزان قیمت و با ارزش غذایی بالا نظیر ماهی کولی تقاضای داخلی زیادی به عنوان یک ماهی خوراکی ندارد. در این مقاله ما به مرور و ارزیابی ۸ فرایند اقتصادی، اجتماعی و سیاسی بالقوه که توجیه کننده و عامل این وضعیت می باشند خواهیم پرداخت. دلیل اصلی و مهم عادات یا رژیم غذایی غالب، ذائقه مصرف گوشت طیور و سود زیاد ناشی از فروش ماهی کولی به عنوان یک ماهی خوراکی در مقایسه با مصرف آن به عنوان یک ماهی  غذایی به دلیل قیمت بسیار بالای FMFO  ناشی از افزایش تقاضای روز افزون آن برای تکثیر و پرورش مصنوعی  است( چرا که در استخر های مصنوعی  ماهی های طعمه و خوراکی برای تغذیه بیشتر وجود ندارند). به علاوه، ظهور سیستم  جدید حد نصاب فردی  قدرت خرید و معامله را از فراوری کننده ها به ماهیگیران انتقال داده و به موجب آن  منجر به افزایش رقابت برای مواد خام گردیده است. این رقابت موجب افزایش قیمت ماهی کولی پیشنهادی توسط صنعت ماهی خوراکی(جیره ای) به دلیل ظرفیت بالای فراوری ساحلی می شود که برای صنعت ماهی تغذیه ای  زیان آور است.  در نهایت این که اگرچه  مصرف غالب ماهی کولی برای تغذیه ماهی را می توان با تلفیق این مکانیسم های بازاری و دیگر مکانیسم  های فرعی توجیه کرد این نوع کاربرد و مصرف ایجاد مسائل دیگری می کند نظیر توزیع مجدد  اراضی اجاره ای از طریق سیاست های عمومی، اشتغال، عدالت و بهره وری(هزینه اجتماعی پایین) و مدیریت منابع( تهدید اکوسیستم یا تغییرات جهانی). سناریوهای مختلف سیاستی در رابطه با این مسائل پیشنهاد شده اند.
لغات کلیدی: مدیریت شیلات، فرایند های سیاسی اجتماعی اقتصادی، توسعه پایدار، امنیت غذایی، غذای دریایی،ماهی خوراکی
مقدمه
یکی از مباحث قدیمی و حل نشده تنزل و کاهش قدرت تولید اولیه کشاورزی برای تغذیه بشر است.گیاهان را می توان یا به عنوان غذا به صورت مستقیم مصرف کرد و یا می توان آن را به پروتین های حیوانی برای مصرف به صورت جیره غذایی تبدیل کرد. با این حال، حیوانات پرورشی کارایی و ضریب تبدیل غذایی پایینی  دارند زیرا چندین کیلو جیره و خوراک برای تولید یک کیلو گوشت حیوان لازم است( لیتچ و گودن ۱۹۴۱، بران ۱۹۹۷، براد فورد ۱۹۹۹، اسمیل ۲۰۰۲). به دلیل رشد جمعیت جهان و به دنبال آن بروز مسائل مربوط به تامین غذا نظیر تغییر اقلیم و مسائل توزیعی(جغرافیایی) این موضوع روز به روز جدید تر می شود. در کشور های در حال توسعه فقیر ترین  افراد استطاعت خرید غذای موجود اما گران( الکساندراتوس ۱۹۹۹) را نداشته و یا نمی توانند به این غذا دسترسی پیدا کنند( سن ۱۹۸۱).
اهمیت غذایی دریایی به عنوان بخش مهمی از تامین و امنیت غذای جهانی روز به روز دوچندان می شود( اسمیت و همکاران ۲۰۱۰، توتراز و همکاران ۲۰۱۲). همانند تولید محصولات کشاورزی، تولید غذایی دریایی نیز شامل بحث  غذا در برابر خوراک می شود زیرا تقریبا یک سوم ماهی های صید شده برای خوراک حیوانات در سال های اخیر استفاده شده اند( تاکون و همکاران ۲۰۱۱).ترکیب اصلی غذاهای دریایی برگرفته از تبدیل ماهی های خوراکی و غیر خوراکی  به خوراک ماهی و روغن ماهی است(FMFO)( تاکون و ماتین ۲۰۰۹)، در حالی که بخش  کمی از آن ناشی از هماوری ماهی است. در رابطه با این که بهترین مورد مصرف ماهی خوراکی چیست یعنی یا مصرف مستقیم توسط انسان(DHC ماهی خوراکی ) یا مصرف غیر مستقیم توسط انسان(ماهی تغذیه ای IHC) از طریق تغذیه و خوراک دهی حیوانات پرورشی با کاهش عملکرد برای مصرف بشری بحث های زیادی وجود دارد( ولچ و همکاران ۲۰۱۰).


 توجه :

این مقاله به صورت کامل و با فرمت ورد (تایپ شده و با قابلیت ویرایش) آماده خرید اینترنتی و دانلود آنی میباشد.



 


ارسال یک دیدگاه

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مکاله می باشد و هرگونه کپی برداری از آن ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد. طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا