مقالات انگلیسی با ترجمه فارسی رایگان

دانلود رایگان مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی صنایع غذایی

تازه ترین مقاله های لاتین ISI رشته صنایع غذایی ترجمه شده به فارسی

دانلود رایگان جدیدترین مقالات انگلیسی ISI صنایع غذایی – کلیک کنید

دانلود مقالات ترجمه شده رشته صنایع غذایی – کلیک کنید

صنایع غذایی

مجموعهٔ علوم و صنایع غذایی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی، علوم تجربی، فنی و حرفه‌ای و کار و دانش انتخاب می‌شود، به علوم و صنایعی اطلاق می‌شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می‌گردد. غذا شاید نخستین چیزی باشد که انسان از طبیعت گرفته‌است. در دو کفه هم وزن ترازوی مرگ و زندگی این غذاست که وزنه آن در هر کفه‌ای، تعیین‌کننده اهمیت آن کفه است. این کالای استراتژیک، حرف اول قرن حاضر است. اگر در قرن گذشته، نفت عامل برتری کشوری بر سایرین بوداما، امروزه تئوری پردازان بزرگ جهان کشور صاحب غذا را ابرقدرت پیروز می‌دانند. این کالای استراتژیک نیاز به روش‌های نوین تولید دارد.

دانلود رایگان جدیدترین مقالات انگلیسی ISI صنایع غذایی – کلیک کنید

دانلود مقالات ترجمه شده رشته صنایع غذایی – کلیک کنید 

معرفی رشته صنایع غذایی

این رشته در گذشته با نام مهندسی کشاورزی – صنایع فرآورده های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شده و از سال 1371 به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی تغییر نام داده است. کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می کند، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و… زیر مجموعه این گرایش می باشند. هدف از این رشته، تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در زمینه هایی چون اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، نگه داری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه های مورد نظر فعالیت کرده هدایت، نظارت و مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی را بعهده گیرند.

دانلود رایگان جدیدترین مقالات انگلیسی ISI صنایع غذایی – کلیک کنید

دانلود مقالات ترجمه شده رشته صنایع غذایی – کلیک کنیدید 

Food industry

The food industry is a complex, global collective of diverse businesses that supplies most of the food consumed by the world population. Only subsistence farmers, those who survive on what they grow, and hunter-gatherers can be considered outside the scope of the modern food industry.

دانلود رایگان جدیدترین مقالات انگلیسی ISI صنایع غذایی – کلیک کنید

دانلود مقالات ترجمه شده رشته صنایع غذایی – کلیک کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا