دانلود رایگان مقالات ترجمه شده صنایع غذایی Reviewed by Momizat on . در این صفحه لیست مقالات ترجمه شده رایگان رشته صنایع غذایی درج شده است. با کلیک بر روی عناوین مقالات به راحتی قادر به دانلود رایگان مقاله انگلیسی و همچنین دانلود در این صفحه لیست مقالات ترجمه شده رایگان رشته صنایع غذایی درج شده است. با کلیک بر روی عناوین مقالات به راحتی قادر به دانلود رایگان مقاله انگلیسی و همچنین دانلود Rating: 0

دانلود رایگان مقالات ترجمه شده صنایع غذایی

دانلود رایگان مقالات ترجمه شده صنایع غذایی

در این صفحه لیست مقالات ترجمه شده رایگان رشته صنایع غذایی درج شده است. با کلیک بر روی عناوین مقالات به راحتی قادر به دانلود رایگان مقاله انگلیسی و همچنین دانلود رایگان ترجمه فارسی رشته صنایع غذایی مقاله خواهید بود. مقالات ترجمه شده رایگان  و مقالات انگلیسی آن با فرمت pdf میباشند.

  1. فعالیت آنتی باکتریال باکتروسین ها: کاربرد آن در غذاها و داروها
  2. مقاومت کلی فاژهای پاتوژن غذا زاد به افزودنی های به کار برده شده در تولید مواد غذایی
  3. قابلیت ردیابی غذا های دریایی در ایالات متحده: روند های فعلی، طراحی سیستم و کاربرد های بالقوه
  4. مدیریت ایمنی غذا، نقش آموزش بهداشت غذایی در بخش خدمات بریتانیا
  5. مروری بر فرآورده های غذایی اصلاح شده ژنتیکی: مزایا، خطرات، ایمنی سلامت و قوانین مربوطه
  6. خواص دی الکتریک روغن های خوراکی و اسید های چرب به صورت تابعی از فرکانس، دما، رطوبت و ترکیب
  7. پدیداری و پایداری مقاومت فشار بالا در پاتوژن های غذایی مختلف
  8. پیشرفت های اخیر در روش ها و فنون تعیین کیفیت تازگی و ارزیابی ماهی و فیله ماهی: یک مقاله مروری
  9. اثرات ویسکوزیته و دما بر روی ویژگی های کف شیر کامل تغلیظ شده
  10. آنتی اکسیدان ها در میوه ها و سبزیجات – بهداشت هزاره
  11. مدلی برای ارتباط کیفیت حسی در زنجیره فرآوری غذای دریایی
  12. اندازه مقدار هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای در روغن های خوراکی و مواد غذایی کبابی شده توسط HPLC / UV-VIS تشخیص داده می شود.
  13. منبسط کنندگان کره کاکائو مقاوم به حرارت از چربی های Mahua Madhuca (لافیولیا) و کاکوم (گارسینیای هندی)
  14. سنتز پروتئین ماهیچه در بیماران مبتلا به سرطان می تواند با مواد غذایی پزشکی خاص فرموله شده تحریک شود
  15. بررسی های (مطالعات) ترکیبی و فعالیت های بیولوژیکی (زیست شناسی) روغن های Perovskia abrotanoides Karel
  16. ارزیابی زیست پذیری باکتری های لاکتیک اسید آزاد و انکپسوله با استفاده از مدل معدی روده ای in vitro و مطالعات قابلیت بقا میکروکپسول های سین بیوتیک در ماتریکس غذایی خشک در طی ذخیره سازی
  17. روش های بیوتکنولوژی جدید در باکتریوسین: مقاله مروری
  18. برداشت غذا در برابر(خوراک)تغذیه: مروری بر شیلات پرو در مقیاس جهانی
  19. فعالیت آنتی باکتریال باکتروسین ها: کاربرد آن در غذاها و داروها

 

جهت مشاهده تمامی مقالات رشته صنایع غذایی اینجا کلیک نمایید

ارسال یک دیدگاه

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مکاله می باشد و هرگونه کپی برداری از آن ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد. طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا